Yritys

ArtByAnnaK

Luomme Suomessa omaa uniikkia tuotemallistoamme. Kuvat on itse piirretty ja mallisto laajentuu joka kuukausi uusilla erilaisilla piirroksilla ja tuotteilla. Tuotteet pääsääntöisesti painetaan ja valmistetaan itse Suomessa tilauskohtaisesti asiakkaillemme. Toimitusaika tilauksille on normaalisti 4-10 arkipäivää.

Yrityksemme virallinen nimi on Be Self-Made Ky, mutta tutummin meidät tunnetaan nimellä ArtByAnnaK. Yritys on toiminut vuodesta 2018 lähtien. Toimimme Lahdesta käsin ja pääasiallisesti tällä hetkellä vaikutamme pääasiassa Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen seudulla, kuitenkin satunnaisesti osallistumme erilaisiin myyntitapahtumiin ympäri Suomen. Verkkokauppaamme laajennamme jatkuvasti ja toimitamme tuotteitamme tällä hetkellä vain Suomeen. Be Self-Made kuvastaa haluamme tehdä työt mahdollisimman itsenäisesti ja omalla pitkäjänteisellä työpanoksellamme tulemme menestymään yrityksenäkin. Yrityksen toiminnan takana on kaksi henkilöä:

 • AnnaK - On taiteen ja luovuuden osalta koko malliston takana ja hänen tavoitteena on tehdä täysin yksinoikeudella omia piirroksia asiakkaiden iloksi. Anna työskentelee yrityksessä täysipäiväisenä taiteilijana / yrittäjänä ja luo sekä valmistaa piirrokset ja tuotteet asiakkaillemme. Anna on piirtänyt pienestä pitäen ja on itseoppinut taiteilija.
 • Markus - Toimii yrityksen toiminnan ja asiakaspalvelun takana ja hän palvelee pääasiallisesti teitä sähköpostitse, puhelimitse ja tietysti liikkeessä ja tapahtumissa. Markus hoitaa yritystoiminnan operatiivisen puolen asiakkaillemme.

Teemme kaiken yhdessä mahdollisimman omavaraisesti ja kustannustehokkaasti, jotta voimme lopputuotteina ja palveluna tarjota asiakkaillemme hinta/laatu-suhteeltaan kiinnostavia tuotteita omaksi iloksi tai lahjaksi. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja parantamaan toimintaamme ja innovoida uusia piirroksia ja tuotteita ilahduttamaan asiakkaitamme. Toimintamme elinehto on rakentaa yritystoimintaamme velattomasti, joten merkittävät investoinnit ja uudet tuotteet hankimme harkiten ja tarpeeseen, jota teiltä asiakkailtamme ja toimimaltamme markkinoilta saamme.

MEILLE ON TÄRKEÄTÄ:

 • Luomme uutta, omaa ja erilaista.
 • Palvelemme sinua osaamisellamme.
 • Toteutamme uniikkia tuotemallistoamme.

OMA MALLISTOMME:

 • Itse käsin piirretyt kuvat.
 • Taiteilija AnnaK:n teoksia.
 • Uusia kuvia valmistuu kuukausittain.

OMAT TUOTTEEMME:

 • Tehdään asiakkaalle tilauskohtaisesti.
 • Pääasiassa valmistetaan ja painetaan itse.
 • Omalla työllä valmistettuja.

Verkkokauppa www.ArtByAnnaK.fi

KIITOKSENA ASIAKKAILLEMME TARJOAMME ILMAISEN TOIMITUKSEN YLI 79€:N OSTOIHIN!

Verkkokaupan toimitusmaksut

Posti, joka toimittaa paketit asiakkaillemme on 100-prosenttisesti hiilineutraali.

Pakkaus ja postituskulu toimitukselle on vakio 6,90€ tilauksen koosta riippumatta (logistisista syistä joudumme turvautumaan yhteen postimaksuun tällä hetkellä). Toimitus tehdään postin toimesta postipakettina lähimpään noutopisteeseen.

Tilausten toimittaminen

Toimitusaika on 4-10 arkipäivää tilauksesta. Tilauksia käsitellään joka arkipäivä, mutta välillä syntyy ruuhkaa. Tuotteet valmistetaan tilauskohtaisesti, joten valmistusajat välillä vaihtelevat riippuen viikonpäivästä. Koska painatus ja valmistus tehdään käsityönä, on pieniä eroavaisuuksia valmiissa tuotteissa, Lisäksi taidetyöt vievät merkittävän osan työajasta, joten teethän tilauksesi ajoissa ja varmuuden vuoksi tuon pidemmän toimitusajan suhteen. Yleisesti pyrimme kuitenkin valmistamaan ja toimittamaan tilauksesi tuotteet muutaman päivän sisällä.

Saat saapuvasta paketista tiedon puhelimeesi.

Muistathan tarkistaa, että puhelinnumerosi on varmasti oikein saapumisilmoitusta varten!
Valmiiksi kuitatusta tilausvahvistuksesta löydät pakettisi seurantanumeron.

Verkkokaupan maksuehdot

Verkkokaupan maksut hoidetaan Paytrailin kautta ja maksutapoina on kaikki Suomessa käytössä olevat yleisimmät maksutavat.

 https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Tilauksen peruminen ja/tai palautus

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain myyntikelpoisia tuotteita. Räätälöidyillä mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan asiakkaan tilille 8-14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Noutamatta jätetystä paketista perimme palautuskuluja 14,00€.

Palautuksissa ja reklamaatioissa pyydämme mahdollisimman pikaisesti ja ensisijaisesti lähettämään yhteydenottolomakkeen tai sähköpostia suoraan: artbyannak.fi@gmail.com

 

Yhteystiedot:

Instagram: @artbyannak

Facebook: artbyannak

Sähköposti: artbyannak.fi@gmail.com

 

Yritystiedot:

Y-tunnus 2906947-4.

Be Self-Made Ky

Karjalankatu 4 A 7,

15140 Lahti

 Puh. 045 234 9496 (Ei jatkuvaa päivystystä, voit jättää soittopyynnön tekstiviestillä ja palaamme asiaan)

artbyannak.fi@gmail.com

 

Kaikki oikeudet pidätetään ArtByAnnaK.